De website www.rolluik-info.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Rolluiken voor bedrijven

Er zijn verschillende materialen waaruit je kunt kiezen; aluminium, polycarbonaat en staal voor extra zekerheid. Rolluiken van staal bieden een hermetische afsluiting en preventie van inbraak en vandalisme.

Behaaglijk en mooi

Bedrijfspanden dien je stevig af te sluiten, maar het oog wil ook wat. De meeste kantoren zijn beveiligd met rolluiken, rolhekken of schaarhekken. Het moet er wel representatief uitzien en niet een te sombere indruk maken. Staal is het juiste materiaal als je vreest voor inbraak en aluminium ziet er wat vriendelijker uit en zorgt bovendien voor heerlijke frisse en koele lucht op zomerse dagen.

Advies is welkom

Zelf zomaar wat kopen en monteren is geen aanrader. Win eerst deskundig advies in bij een showroom en laat je uitgebreid informeren. Prijzen kunnen nogal verschillen. Dat hangt niet alleen af van het materiaal, maar ook de afmetingen spelen uiteraard een rol. Heeft veiligheid de prioriteit, kies dan voor een stalen rolluik. Is het welbehagen van je collega’s de belangrijkste factor, dan is een aluminium rolluik de beste keus.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag gratis meerdere offertes op bij rolluikspecialisten uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.