Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Rolluiken voor de industrie

Het is niet zo dat rolluiken voor industrie onooglijk zijn, helemaal niet zelfs, ze hebben juist vaak een mooie vormgeving. Het is alleen niet de eerste vereiste, ze moeten vooral overeind blijven in de meest extreme omstandigheden en hebben daarom een uitermate hoog weerstandsvermogen. Ze beschikken meestal over een dubbelwandig kokerprofiel van verzinkt staal of geanodiseerd aluminium. Probeer daar maar eens doorheen te beuken. Geen vandaal of inbreker die dat lukt, laat staan durft.

Duurzaam en betrouwbaar

Multifunctionele rolluiken die bestemd zijn voor de industrie worden op maat gemaakt, zodat ze in elk gebouw of apart gedeelte geplaatst kunnen worden. Bovendien nemen ze weinig ruimte in beslag en ze zijn ook brandvertragend en zelfs bestand tegen explosies of ongelukken met zware machines. Laat je wel eerst uitgebreid informeren door een rolluikspecialist om inzicht te krijgen in het enorme aanbod. De lange levensduur en betrouwbare bescherming tegen allerlei calamiteiten in acht genomen, vallen de prijzen relatief mee. Natuurlijk is het geen koopje, maar wie zich goed oriënteert op de markt kan weleens versteld staan.

Diverse aanbiedingen

Voor afsluiting van het magazijn, isolatie en veiligheid, preventie van brand en inbraak is een juiste keuze essentieel. Elke vorm van industrie heeft zijn eigen specifieke eisen qua materiaal, afmetingen en functies. Het is daarom raadzaam om niet over één nacht ijs te gaan. Vergelijk de aanbiedingen van de vele rolluikfabrikanten aandachtig en vraag ook meerdere offertes aan.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten