Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Subsidie rolluik

Een tijd geleden (in 2009) kon je als winkelier gebruik maken van de subsidieregeling ‘Veiligheid Kleine Bedrijven’ en subsidie krijgen op de aanschaf van rolluiken. Het idee was dat kleine winkeliers vaak doelwit zijn van inbrekers en rolluiken een preventieve werking hebben. Er was een subsidie van ruim €7 miljoen euro beschikbaar gesteld. Er werd tot maximaal €10.000 euro uitgekeerd en mogen deze kosten hooguit 50% van het factuurbedrag zijn.

Ging het dus om een factuurbedrag van €20.000 euro dan kreeg je €10.000 euro terug van het ministerie van Economische Zaken. In Amsterdam was er ook een gelijksoortig project genaamd: ‘subsidie Verbeteren winkelpanden West’. Afhankelijk van je winkel (bijvoorbeeld kiosk, winkelpand etc) verschilden de premiebedragen.

Zie: www.amsterdam.nl/subsidie-rolluiken

Op dit moment is er geen dergelijke subsidie in Amsterdam of andere gemeenten meer. Ook is er geen rolluik subsidie voor particulieren vanuit de Rijksoverheid.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten