Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Schaarhekken

Als je bepaalde ruimtes wilt beveiligen tegen inbraak of diefstal, dan is een schaarhek een prima mogelijkheid. De uitstraling verschilt behoorlijk van de kenmerkende rolhekken, maar de functie is hetzelfde; je spullen beschermen tegen inbrekers.

Eigenschappen

Net als rolhekken, bieden ook schaarhekken uitstekend uitzicht en ventilatie mogelijkheden. Waar de rolhekken in veel gevallen van boven naar beneden worden geschoven, worden de schaarhekken bijna altijd naar de zijkanten bewogen. Het schaarhek kun je gebruiken als je je winkel wilt afsluiten, om zo extra beveiliging te bieden.

Bediening

In tegenstelling tot rolhekken, worden schaarhekken met de hand bediend. Je kunt ze dus niet op afstand open en dicht doen, of door middel van een schakelaar bedienen. Het handmatig open en dicht doen is overigens niet een hele grote moeite, tenzij je kiest voor het zwaardere materiaal, of niet de juiste maten laat installeren. Een ingetrokken schaarhek vormt een compact geheel, welke je ook nog eens 90 graden kunt indraaien.

Materiaal en kleur

Schaarhekken verschillen niet zoveel van rolhekken qua materiaal, bij beiden zijn keuzes tussen staal en aluminium mogelijk. Ook zijn bij schaarhekken verschillende kleuren beschikbaar, waaronder ook combinaties tussen meerdere kleuren. Zo kun je zelf de uitstraling van je afgesloten winkelpand kiezen, met de beste beveiliging.

 

Offertes voor hekwerk ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je hek. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten