Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Rolhekken

Je ziet rolhekken vooral voor winkelpanden, als extra beveiliging na het afsluiten van de zaak. Maar ook winkelcentra worden door rolhekken hermetisch afgesloten. De kwaliteit van het hekwerk is niet te doorbreken en dus zeer goed werkt als beveiliging.

Doorkijken nog steeds mogelijk

oud verroest rolhek Hoewel de rolhekken optimale bescherming bieden tegen inbrekers, blijven ze zelfs als ze omlaag hangen, nog steeds doorzichtig. Ook hebben de rolhekken afhankelijk van de situatie nog steeds ventilatiegaten. De rolhekken zijn voorzien van het stevigste materiaal en zijn verbonden door harde schakels die het tot een betrouwbaar geheel maken. Veel winkeliers kiezen er dan ook voor om één voor het winkelpand te hebben.

De voordelen

Voor winkeliers zijn de voordelen zeer duidelijk. Je hoeft je op tijden dat je gesloten bent geen zorgen meer te maken over inbraak. Daarbij worden de rolhekken speciaal op maat gemaakt, zelfs voor de grootste oppervlakten. Het materiaalsoort is vaak staal of aluminium en dat is voor inbrekers niet gemakkelijk te doorbreken.

Hoe te bedienen?

Rolhekken zijn op veel manieren te bedienen. De meest gebruikte vorm voor winkeliers is de sleutelschakelaar, waarmee het hekwerk handmatig omhoog of opengeschoven kan worden gedraaid. De sleutelschakelaar is verplicht in openbare ruimtes en wordt meestal geleverd met een beveiligingssysteem.

Ook kun je de rolhekken bedienen met een afstandsbediening, die voorzien is van een unieke code. Zo kun je het hekwerk op afstand bedienen. Tevens is een normale draaischakelaar een optie, maar dit kan eigenlijk alleen in een beveiligde omgeving. Tot slot kun je nog speciale codes of vingerafdruklezers gebruiken, maar dit zie je niet vaak.

Kosten

De kosten van de rolhekken vallen samen met omkasting, besturingen en beveiliging plus de algemene aanschafprijs. Rolhekken zijn duurder dan normale rolluiken en kun je het beste offertes op maat opvragen om een overzicht van de kosten te krijgen.

 

Offertes voor hekwerk ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je hek. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten