Voorzetrolluik

Een voorzetrolluik wordt aan de buitenzijde van het huis bevestigd en je hoeft er niet voor te gaan breken. Ook voorzetrolluiken bieden je alle gemakken die andere rolluiken je geven, zoals beveiliging, isolatie, geluidswering en zonwering.

Extra bij je voorzetrolluik

Een leuke combinatie die mogelijk is met voorzetrolluiken is dat je er een vliegenraam bij laat inbouwen. Dit zorgt er dan meteen voor dat er geen insecten meer naar binnen kunnen komen. Je zult het vliegenhor niet het gehele jaar nodig hebben maar dan heb je ook de mogelijkheid om het op te rollen en te bewaren in de kast die boven het rolluik zit. Een dergelijk geïntegreerd vliegenraam is ook afzonderlijk van het rolluik zelf te bedienen. Heb je het rolluik open, dan kun je altijd nog kiezen of je het hor wel of niet gebruikt.

Modellen en kleuren

Voorzetrolluiken zijn in diverse modellen en kleuren te verkrijgen. Wat voor huis je ook hebt, er is altijd wel een rolluik te vinden dat past bij de stijl en bij jouw smaak. Voorbeelden zijn rolluiken met halfronde, vierkante of afgeronde kasten. Het aantal kleuren dat te koop is ook enorm dus je vindt altijd wel iets dat je mooi vindt.

Wat kosten rolluiken?

Benader rolluikbedrijven uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij deze vergelijking kun je tot wel 25% besparen op de aanschafkosten van nieuwe rolluiken. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Ga terug naar:

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk rolluikbedrijven in je regio