Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Rolluiken met hor

Een rolluik met een geïntegreerde hor biedt een extra voordeel. Hiermee bescherm je je huis tegen de felle zon en tegelijk kun je het raam gewoon openzetten. Je kan de rolluiken en horren ook apart kopen, maar samen in één bak is een stuk handiger.

Draaikiepraam

hor in raam Het is niet de bedoeling dat je het raam naar buiten toe opent. Doe je dat wel, dan heeft een hor geen zin. Vooral een draaikiepraam is geschikt voor een rolluik met hor en een grotere omkasting van dit soort rolluiken is vaak nodig. Een omkasting is in alle soorten verkrijgbaar. De afmeting hangt af van de lamel die in de rolluik wordt gebruikt.

Gebruiksvriendelijk

Als een rolluik over een hor beschikt, dan is dat een rolhor. Bij deze hor breng je de onderlijst met de hand naar beneden. Deze klik je in de stopper, die in de geleider aan de onderzijde zit. De hor rolt automatisch weer op dankzij een veer. Hiervoor hoef je alleen maar de eindlijst los te klikken uit de stopper. Monteren van een rolhor is niet moeilijk. Binnen een paar stappen is dat zo gelukt.

Meerdere functies, verschillende prijzen

Er zijn verschillende rolluiken met een geïntegreerde hor op de markt, zowel van hoge kwaliteit als zeer goedkope exemplaren. Je kan bovendien uit diverse kleuren kiezen, specifieke geleiders bestellen en de rolluiken op meerdere manieren bedienen. Met de hand of met een motor bijvoorbeeld. Het is ook mogelijk om de rolluiken apart van elkaar of tegelijk te bedienen. Vergeet ook niet dat rolluiken bescherming bieden tegen geluidsoverlast, inbraak en vocht.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten