Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Merken rolluiken

Is jouw huis niet zo heel standaard of vind je de rolluiken die ze bij de bouwmarkt verkopen niks, dan kan je altijd nog kiezen voor een rolluik van een (online) specialist. Je zult dan snel zien dat er verscheidene merken verkrijgbaar zijn op het gebied van rolluiken.

Een A-merk of een B-merk

Wil je een rolluik met een goede garantie en een hoge levensduur, dan is het verstandig om een rolluik van een A-merk aan te schaffen. Je mag dan bijvoorbeeld denken aan Heroal, Verano, Winsol, Smits of Roma. Dit zijn stuk voor stuk rolluiken die een lange levensduur en een solide uitstraling hebben. Een A-merk rolluik aanschaffen heeft zo zijn voordelen. Gaat er een onderdeel kapot, dan kan dit los worden vervangen. Je hoeft dan niet het hele rolluik te vervangen. Verder is de garantieregeling altijd wel goed geregeld in vergelijking met een B-merk.

Kies je een B-merk dan is het een ander verhaal. In dat geval betaal je bij de aanschaf waarschijnlijk een stuk minder. Een huismerk of een onbekend merk rolluik houdt in dat de aanschafprijs minder hoog is, maar dat de kwaliteit wellicht ook wat te wensen overlaat. Gaat er iets kapot in een B-merk rolluik, dan is het maar te hopen dat je rolluik nog te repareren valt. Vaak ben je dan verplicht een ander rolluik te kopen en te laten installeren.

Bekende merken rolluiken

Hieronder vind je een lijst met bekende merken die een goede garantieregeling hanteren. Bekijk de betreffende pagina voor meer informatie over dat merk.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten