Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Winsol rolluiken

Het merk Winsol is het enige merk wat jou de gelegenheid biedt om een rolluik te laten plaatsen aan de binnenkant van je huis. Een rolluik van dit type, ook wel het inbouw rolluik genoemd, zorgt ervoor dat er geen uitsteeksels aan de buitenkant van je huis zitten.

Een opbouw rolluik

Biedt jouw huis geen ruimte om een kast van het rolluik boven je kozijn te bevestigen, dan kan je kiezen voor het opbouw rolluik. Dit wordt gedaan bij nieuwe ramen. Deze worden in dat geval iets minder hoog besteld waardoor er ruimte overblijft voor het rolluik. Je hebt dan alsnog geen uitsteeksel naar buiten, maar wel een mooi afgewerkt rolluik.

Een voorzet rolluik

Kies je voor een montage van een rolluik zonder dat daar een complete verbouwing aan vooraf is gegaan, dan is het goed om te kiezen voor een voorzet rolluik. Een dergelijk rolluik monteer je gewoon op een bestaand raam, aan de buitenkant op je muur. De isolerende kwaliteiten zijn gelijk en het rolluik is nagenoeg in iedere situatie aan te brengen.

Zie:
Winsol

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten