Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Somfy rolluiken

Veel mensen zijn bang dat ze moeten toeleggen op gemak wanneer ze een rolluik aanschaffen. Dat dit niet zo blijkt te zijn bewijst Somfy.

Een automatisch rolluik

Een rolluik kan je natuurlijk handmatig bedienen. Je draait het rolluik op een gewenst moment omhoog of omlaag. Je moet er dan wel steeds een handeling voor verrichten, en tijdens jouw afwezigheid is dat ook gelijk duidelijk naar de buitenwereld. Een rolluik kan echter ook werken met behulp van een sensor. Voor een zonnescherm was dit systeem al bekend, maar nu is het ook voor rolluiken beschikbaar.

Jouw rolluik sluit fluisterstil en kan eventueel worden bediend met een handbediening of met je smartphone. Door de ingebouwde sensor kan een rolluik ook automatisch dicht gaan wanneer het bijvoorbeeld zonsondergang is, en open gaan bij zonsopgang. Bij felle zon sluit je rolluik ook automatisch. Het gemak dient de mens, en dat gemak heet Somfy.

Zie:
Somfy

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten