Afstandbediening rolluiken

bediening rolluikMet een afstandbediening kun je al je rolluiken in huis makkelijk omlaag laten komen of weer omhoog brengen. Aan elk rolluik worden zenders gehangen die in verbinding staan met de afstandsbediening. Zodra je de knoppen gebruikt reageert de zender hierop en kun je de rolluiken op een afstand naar wens bedienen.

De handzender

De handzender is eigenlijk de meest uitgeklede versie van de afstandsbediening voor rolluiken. Het is een klein apparaat met vier knoppen. Er zijn twee knoppen ingeruimd voor het omhoog en omlaag brengen van de rolluiken en daarnaast kun je het systeem nog uit- en aanzetten. Het bereik is groot, vaak rond de 30 meter.

Gebruikelijke product

De echte afstandsbediening voor rolluiken zoals je die verwacht, die is er ook. Dit is een groter product, maar met dezelfde specificaties. Je kunt het rolluik omhoog en omlaag brengen, of stoppen op een punt die precies geschikt is voor die tijd van de dag. Fel zonlicht wordt tegengehouden, maar normaal daglicht kan nog wel binnen komen.

De prijs

Een afstandsbediening voor rolluiken is helemaal niet zo duur, vaak rond de €15 euro tot €20 euro, voor zowel de handzender als bekendere afstandsbediening. De bediening zelf is echter wel een grotere kostenpost. Let er wel op dat deze afstandsbediening loopt op batterijen en deze dus af en toe moeten worden vervangen.

Zie ook:

De beste vakman vinden...

Benader meerdere rolluikbedrijven in jouw regio en vraag tot 4 offertes op. Leg het aanbod naast elkaar en vind de beste vakman voor jouw klus.

Deze dienst is gratis en vrijblijvend

Vind de beste vakman

Vergelijk offertes van rolluikbedrijven