De website www.rolluik-info.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Inbraakwerende rolluiken

Wil je graag rolluiken om je woning of bedrijf mee te beveiligen? Kies dan voor inbraakwerende rolluiken. Deze worden niet alleen toegepast in particuliere woningen maar je ziet ze ook vaak bij winkels om bijvoorbeeld een etalage te beschermen als de zaak gesloten is. Je kunt een dergelijk rolluik alleen voor een raam of deur laten plaatsen maar ook over de hele breedte van een pand. Dan maak je het potentiƫle inbrekers nog moeilijker om binnen te geraken.

Prijzen inbraakwerende rolluiken

De prijzen voor inbraakwerende rolluiken zijn niet gering en het is daarom aan te raden om eerst goed te kijken of het echt nodig is. Meet wat je nodig hebt en kijk hoeveel ramen en deuren je van rolluiken wilt voorzien. Als je dit gedaan hebt, kun je informatie inwinnen bij een erkend bedrijf en een offerte laten maken. Dan weet je ook meteen waar je aan toe bent.

Neem extra maatregelen

Als dit te kostbaar voor je wordt om aan te schaffen, kun je er ook voor kiezen om gewone rolluiken te nemen en deze te combineren met een aantal andere maatregelen om inbrekers buiten te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan een cilinderslot dat aan het rolluik bevestigd wordt. Ook zijn er speciale middelen in de handel die ervoor zorgen dat het rolluik niet van buiten, maar alleen vanaf de binnenkant geopend kan worden. Dit kan een standaardgrendel zijn maar ook veiligheidsschakels zorgen hiervoor. Wanneer het rolluik volledig afgerold is, kan er ook een zogenaamde DVA-sluiting aan gemonteerd worden. Deze sluiting maakt dat het blad blokkeert als het afgerold is en dus niet opengemaakt kan worden.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag gratis meerdere offertes op bij rolluikspecialisten uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.