Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken worden hoofdzakelijk gebruikt bij nieuwbouw maar kan ook toegepast worden bij bestaande bouw. Omdat er veel breekwerk nodig is bij bestaande huizen is dit niet altijd de meest geschikte methode maar het is niet onmogelijk.

Een voordeel van een inbouwrolluik is dat je de kast niet meer ziet omdat deze weggewerkt is, maar het kost wel veel ruimte in de buitenmuur.

Voordelen van inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken hebben diverse voordelen, waardoor vaak de keuze hiervoor gedaan wordt. Om te beginnen sluiten ze netjes aan in de gevel of muur, omdat ze erin verdwijnen. Ze zijn dan ook uiterst geschikt voor nieuwbouwhuizen omdat ze nog tijdens de bouw aangebracht kunnen worden. Je ziet zowel van binnen als buiten niets van de kap of zijgeleiders. Als het inbouwrolluik in geopende stand (dus opgerold) staat kun je niet eens zien dat er eentje aanwezig is omdat alles weggewerkt is.

Veel mensen vinden rolluiken ontsierend voor een huis en dat kan met een inbouwrolluik prima opgelost worden. Zoals ook voor andere rolluiken geldt, zijn inbouwrolluiken verder isolerend en kunnen ook zon en warmte buitenshuis houden. Daarnaast bieden ze je een stukje privacy in je eigen huis en werken verduisterend als je ze sluit. Ook vormen ze een stukje beveiliging tegen inbraak.

Wat kosten rolluiken?

Benader rolluikbedrijven uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij deze vergelijking kun je tot wel 25% besparen op de aanschafkosten van nieuwe rolluiken. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Ga terug naar:

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk rolluikbedrijven in je regio