De website www.rolluik-info.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Reparatie rolluiken

Een rolluik wat op die manieren aan alle comfort voldoet is ideaal in het gebruik, maar het is wel behoorlijk kwetsbaar. Op het moment dat de techniek jou in de steek laat kan het dus zomaar zijn dat je rolluik opeens niet meer open of dicht wil. In die gevallen is een reparatie onvermijdelijk.

Een reparatie met spoed

In principe kan je 24/7 een reparateur van rolluiken laten langskomen. Dat is vooral heel handig wanneer jouw rolluik er ’s avonds opeens mee ophoudt terwijl jij het altijd sluit als beveiliging tegen inbraak. Houd er altijd rekening mee bij een reparatie met spoed dat die kosten wel in rekening worden gebracht door de reparateur. Een spoedreparatie kan zomaar een meerprijs van 25 procent op je totale rekening van de reparatie bedragen. Het is dus aan jou om te bepalen of je de reparatie nog een dag kunt uitstellen.

Welk merk rolluik heb je?

Heb jij destijds gekozen voor een B-merk of een huismerk rolluik vanwege de prijs; houd er dan rekening mee dat deze rolluiken niet altijd meer te repareren zijn. Wanneer er een bepaald onderdeel moet worden vervangen wat niet meer geleverd wordt heb je een probleem. In dat geval zit je helaas vast aan de aanschaf van een nieuw rolluik. Heb jij echter een A-merk rolluik, dan zijn vervangende onderdelen altijd nog wel na te leveren. In dat geval zit je behoorlijk veilig.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag gratis meerdere offertes op bij rolluikspecialisten uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.