Reparatie rolluiken

Op het moment dat de techniek jou in de steek laat kan het dus zomaar zijn dat je rolluik opeens niet meer open of dicht wil. In die gevallen is een rolluik reparatie onvermijdelijk.

Een reparatie met spoed

In principe kan je 24/7 een reparateur van rolluiken laten langskomen. Dat is vooral heel handig wanneer jouw rolluik er ’s avonds opeens mee ophoudt terwijl je het altijd sluit als beveiliging tegen inbraak. Houd er rekening mee dat er kosten in rekening worden gebracht door de reparateur. Een spoedreparatie kan zomaar een meerprijs van 25 procent op je totale rekening van de reparatie bedragen. Het is dus aan jou om te bepalen of je de reparatie nog een dag kunt uitstellen.

Welk merk rolluik heb je?

Heb jij destijds gekozen voor een B-merk of een huismerk rolluik vanwege de prijs; houd er dan rekening mee dat deze rolluiken niet altijd meer te repareren zijn. Wanneer er een bepaald onderdeel moet worden vervangen dat niet meer geleverd wordt heb je een probleem. In dat geval zit je helaas vast aan de aanschaf van een nieuw rolluik. Heb jij echter een A-merk rolluik, dan zijn vervangende onderdelen altijd nog wel na te leveren.

Wat kosten rolluiken?

Benader rolluikbedrijven uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij deze vergelijking kun je tot wel 25% besparen op de aanschafkosten van nieuwe rolluiken. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk rolluikbedrijven in je regio