Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Montage rolluiken

monteren van de garagedeur Kies je rolluiken op de begane grond die van kunststof zijn gemaakt, dan is het nog te overwegen om ze zelf te monteren. Een rolluik wat van dat materiaal is gemaakt is namelijk redelijk licht wat de montage vergemakkelijkt. Wanneer je goed de gebruiksaanwijzing volgt kom je een behoorlijk eind.

Wanneer is uitbesteden toch verstandiger?

Kies je een rolluik wat van een zwaarder materiaal is gemaakt, of waar meer techniek bij komt kijken zoals een elektrische rolluik of een die op zonne-energie werkt; in dat geval doe je er verstandiger aan om de montage uit te besteden. Vaak heeft de leverancier een eigen montage team. In andere gevallen kan je uiteraard ook kiezen om een montagebedrijf extern in te huren. Houd rekening met meerkosten bij de montage van een rolluik op de bovenverdieping of bij een dakkapel.

De kosten voor de montage beginnen vanaf €100 euro per rolluik.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten