Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Grote rolluiken

Binnen het assortiment van rolluiken wordt onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rolluiken. Grote rolluiken zie je vaak voor rechthoekige, grotere ramen van woningen of appartementen. De grootste rolluiken zijn die voor de garagepoort voor bedrijven die vooral actief zijn in de logistiek.

De voordelen

rolluik voor industrie Rolluiken zijn functionele producten die je in elk jaargetijde beschermen tegen uiteenlopende zaken; de felle zon in de zomer, de kou in de winter, beveiliging tegen inbrekers of voor meer privacy. Je ziet ze dan ook specifiek voor de grootste ramen, de garagepoort, maar ook voor winkelpanden, bedrijfshallen en magazijnen.

Groot

Grotere rolluiken zijn gevoeliger voor beschadigingen, omdat ze vanzelfsprekend een groter oppervlak hebben. Deze rolluiken zijn rond de 2,5 x 2,5 meter of groter. En zijn lastiger op te meten. Voor een groot rolluik betaal je enkele honderden euro’s, terwijl je bij de kleine variant klaar kan zijn met ruim €100 euro voor de aanschafprijs. Het is daarom verstandig om van tevoren meerdere offertes aan te vragen voor inzicht in de exacte kosten.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten