Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

In-/opmeten

opmeten van de ramen Veel mensen kijken op het internet bij een webwinkel en plaatsen snel een bestelling. Met een rolmaatje nemen ze gauw de maat van hun raam op en dat is het dan ook wel qua voorbereiding. Toch komt er meer kijken wanneer je een rolluik gaat bestellen.

Waarom zou je laten op-/inmeten?

Ga je lukraak uit van jouw beperkte kennis van rolluiken of van datgene wat je in jouw omgeving ziet, dan kan je al snel de fout in gaan. Ook is het een vergissing om een internet inmeetsysteem te hanteren. Je weet niet of je nog rekening met extra zaken moet houden voor wat betreft de hoogte en breedte van je rolluik. Zodra je het rolluik ontvangt en deze te klein blijkt te zijn voor op je gevel of te groot voor op/in je kozijn, dan heb je inderdaad een probleem.

Laten op-/inmeten is in dat geval de oplossing. De leverancier stuurt graag iemand naar jou toe voor deze klus. Het is zo klaar en kost je hooguit een paar tientjes. Dat is toch nog altijd een stuk minder dan een verkeerd besteld rolluik. Een monteur die komt inmeten weet bovendien alle bevestigingsmethodes en typen rolluiken. Wellicht heeft hij nog een beter advies voor jou. Maak gebruik van de dienstverlening van een leverancier; dit kan je doen door gebruik te maken van het het offerteformulier. De offertes zijn gratis en vrijblijvend.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten