Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Zijgeleiders

Zijgeleiders zijn in verschillende soorten te koop en de grootste verschillen die er tussen de geleiders bestaan zie je terug in de wijze van monteren. Je kunt kiezen voor ‘in de dag’ of ‘op de dag’.

Bij in de dag maak je deze vast tussen bestaande muren of kozijnen. Bij montage op de dag worden de geleiders tegen de muur of het kozijn geplaatst. Het is goed mogelijk dat niet op ieder huis beide methodes toegepast kunnen worden en soms heb je er ook nog bepaalde hulpmiddelen bij nodig.

Prijzen zijgeleiders

De prijzen van zijgeleiders lopen nogal uiteen. Kijk eerst wat je nodig hebt en kies dan de geleiders die bij je rolluik passen. Het is geen eenvoudig klusje en kun je over het algemeen het beste overlaten aan de vakman. Mocht er dan iets niet werken of kapot gaan, kun je altijd terugvallen op het bedrijf. Bovendien krijg je garantie op het totale rolluik, dus ook op de zijgeleiders.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten