De website www.rolluik-info.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Rolluiken voor fabrieken

Brandwerend

Een fabriek kun je op vele manieren beveiligen. Door rolhekken of schaarhekken te plaatsen, door het parkeerterrein te omringen met hekken en palen, en door stevige stalen rolluiken aan te schaffen. Het is tevens raadzaam om een veilige vluchtgang te garanderen met brandwerende rolluiken en rolschermen. Deze zijn brandvertragend, speciaal ontworpen en getest. Het is nogal een investering, maar de verwoesting die een niet meer te stoppen brand veroorzaakt is oneindig veel groter.

Verken de markt

Ga voor deskundig advies eerst eens langs bij een showroom voor een uitgebreide uitleg. De mogelijkheden zijn overweldigend en de prijzen lopen enorm uiteen. Niet alleen het soort materiaal, maar ook de afmetingen hebben invloed op de kosten. Het is daarom ook verstandig om je op internet te oriƫnteren.

Kijk naar de toekomst

De Nederlandse markt wordt bespeeld door verschillende rolluikfabrikanten, die offertes op maat leveren. Beslis pas als je het zeker weet en houd hierbij rekening met de toekomst. Zijn de stalen rolluiken eenmaal geplaatst in de fabriek, dan hoef je je voorlopig niet meer ongerust te maken. Inbrekers, brandstichters, vandalen, ze zullen met een grote boog om de fabriek heenlopen.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag gratis meerdere offertes op bij rolluikspecialisten uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.