Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Veranda rolluiken

veranda Een veranda staat tegen het huis en vervult op die manier een deel van de functie die je anders ook met rolluiken kunt bereiken. Je zorgt ervoor dat je huis beter geïsoleerd is, maar je kunt met een veranda ook de zon buiten het huis houden en het is ook een stukje extra beveiliging zodat ongewenste gasten niet direct binnen kunnen komen.

Afwerking

Wil je de veranda netjes afwerken? Dan kun je ervoor kiezen om dit met een schuifpui te doen die je open of dicht kunt maken naar gelang het weer zich daartoe leent. Een andere mogelijkheid zijn zogenaamde veranda shutters (zie foto). Dit zijn (glazen) wanden waarmee je een veranda kunt afsluiten en zelf uit de wind kunt zitten. Het geeft uiteraard ook meer privacy als je een deel van de veranda dicht kunt maken. De shutters zijn in veel verschillende modellen verkrijgbaar en kunnen als vaste luiken of luiken die je kunt schuiven, zoals een schuifpui, gemaakt worden. Ook is het mogelijk een wand te maken die je kunt vouwen tijdens het openen en sluiten.

Zie ook deze website:
Veranda

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten