Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Schuine rolluiken

Moderne huizen hebben niet meer de statische en rechthoekige uitstraling van vroeger. Steeds vaker worden huizen gebouwd met schuine beglazing of vensters. Als je toch graag een rolluik voor je raam wilt, hoef je je daar tegenwoordig geen zorgen meer over te maken. Schuine rolluiken bieden uitkomst en kunnen een hoek van 10 graden tot 45 graden prima invullen. Daarbij zit ook het gemak wat je hebt bij gewone rechte rolluiken.

Elektrisch

De schuine rolluiken worden elektrisch aangedreven en zitten aan de buitenkant van je raam. Je hoeft zelf na de installatie van de rolluiken weinig meer te doen, enkel als je de rolluiken omlaag wilt hebben op een knopje drukken.

Er is een ruim aanbod van rolluiken. Verschillende mensen hebben diverse smaken en daarom kun je zelf kiezen voor een rolluik op maat. Wil je graag totale verduistering krijgen, bijvoorbeeld voor je slaapkamerraam, kies dan voor een donkere kleur. Voor bescherming tegen fel zonlicht, maar niet het tegenhouden van licht, kan je beter een lichte kleur kiezen. De schuine rolluiken zijn het perfecte antwoord op schuine vensters of beglazing. De prijs is afhankelijk per leverancier of merk.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten