Rolluik RAL-kleuren

rolluik voor appartementVeel merken bieden rolluiken aan in alle mogelijke RAL-kleuren. Of je nu een standaard wit of grijs rolluik wil, of juist een heel andere kleur die past bij de kleur waarmee jouw huis van buiten is afgewerkt; in principe is alles mogelijk.

Standaard kleur

Is jouw kozijn afgewerkt met een kleur die veel voorkomt zoals donkergroen, bruin of crème, dan zijn deze standaard RAL-kleuren vaak heel voordelig in de aanschaf. Je betaalt in sommige gevallen een kleine meerprijs op je rolluik maar in de meeste gevallen is dit een standaard optie. Dit komt omdat leveranciers deze kleuren vaak al standaard op voorraad hebben.

Een uitzonderlijke kleur

Is jouw huis afgewerkt in een heel uitzonderlijke kleur, dan hoeft dit nog niet te betekenen dat je geen bijkleurende rolluiken kan aanschaffen. In die gevallen duurt het hooguit wat langer voordat je jouw rolluik geleverd krijgt. De prijs kan iets hoger zijn omdat de lak apart moet worden ingekocht maar dat heb je vast wel over voor een prachtig rolluik. Je wilt er immers nog jaren naar kunnen kijken.

De beste vakman vinden...

Benader meerdere rolluikbedrijven in jouw regio en vraag tot 4 vrijblijvende offertes op. Leg het aanbod naast elkaar en vind de beste vakman voor jouw klus.

Vind de beste vakman

Vergelijk offertes van rolluikbedrijven