Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Opties rolluiken

Als je rolluiken gaat kopen dan kun je kiezen voor extra opties die ze kunnen verfraaien of uitbreiden.

Optie 1: alle RAL-kleuren

Bij veel leveranciers kun je rolluiken in een heel kleurenpalet kopen. Hierdoor hoeft een rolluik niet standaard wit of grijs te zijn, tenzij dit natuurlijk past bij jouw huis. Je kunt kiezen voor een kleur die past bij het schilderwerk van je huis, de gevelbekleding of de rest van je interieur.

Optie 2: met buismotor

automatische bediening Je kunt kiezen voor een rolluik met een motor. Deze wordt in de kast bevestigd en zorgt ervoor dat je met het omzetten van één schakelaar je rolluik opent en sluit.

Of kies voor een afstandsbediening en je hoeft niet meer je woning uit. Dit soort opties zijn vooral handig voor mensen met een (lichte) vorm van reuma.

Optie 3: met zonnepanelen

Er zijn merken die een rolluik laten bedienen via zonnepanelen. Je programmeert je rolluik zo dat het opent en sluit wanneer je dat wil. Zonnepanelen zonder stroomaansluiting; het kan zo gemakkelijk zijn. Deze systemen worden vaak gebruikt bij rolluiken voor dakramen of rolluiken die op moeilijk bereikbare plekken staan.

Optie 4: met sensor

Je kende al wel het zonnescherm met een sensor waardoor het automatisch open en dicht gaat. Voor rolluiken geldt dit systeem ook. Je kan een rolluik op die manier automatisch laten bedienen. Je huis oogt nooit meer onbewoond en je kan nooit meer vergeten om ze te sluiten. Zo een sensor kun je als losse accessoire bestellen bij een rolluik, dus je bent niet per se aan één merk of model rolluik verbonden.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten