De website www.rolluik-info.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Somfy rolluiken

Veel mensen zijn bang dat ze moeten toeleggen op gemak wanneer ze een rolluik aanschaffen. Dat dit niet zo blijkt te zijn bewijst Somfy. Jij bepaalt welk design rolluik en welk merk je aanschaft. Vanaf dat moment kan jij kiezen voor een bediening die alle comfort biedt. Somfy draagt daar graag toe bij.

Een automatisch rolluik

Een rolluik kan je natuurlijk handmatig bedienen. Jij draait het rolluik op een gewenst moment omhoog of omlaag. Je moet er dan wel steeds een handeling voor verrichten, en tijdens jouw afwezigheid is dat ook gelijk duidelijk naar de buitenwereld. Een rolluik kan echter ook werken met behulp van een sensor. Voor een zonnescherm was dit systeem al bekend, maar nu is het ook voor rolluiken beschikbaar. We hebben het over het systeem van Somfy. Jouw rolluik sluit fluisterstil en kan eventueel worden bediend met een handbediening of met je smartphone. Door de ingebouwde sensor kan een rolluik ook automatisch dicht gaan wanneer het bijvoorbeeld zonsondergang is, en open gaan bij zonsopgang. Bij felle zon sluit je rolluik ook automatisch. Het gemak dient de mens, en dat gemak heet Somfy.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag gratis meerdere offertes op bij rolluikspecialisten uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.

Zie:
Somfy