De website www.rolluik-info.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Kosten roldeuren

Roldeuren zijn een prachtige oplossing voor je garage of bedrijfspand. Het zorgt voor een optimale beveiliging en ziet er daarnaast ook nog eens strak uit.

Voordelen

Roldeuren zijn handig in het gebruik. Allereerst kun je ze makkelijk en op verschillende manieren openen. Ook zijn roldeuren makkelijk te onderhouden en hebben ze een lange levensduur, in veel gevallen wel 20 jaar of langer! Omdat veiligheid een belangrijk element is voor je bedrijfspand of garage, zijn roldeuren ook nog eens handig voor inbraakpreventie. De roldeuren verlopen in de grond en daardoor is het (bijna) onmogelijk via deze deuren ergens binnen te komen.

De kostenposten

Roldeuren zijn zoals aangegeven niet goedkoop. Roldeuren hebben aluminium als materiaal en dit is stevig en zwaar. Dit maakt aluminium een zwaarder materiaal dan bijvoorbeeld kunststof, maar aluminium heeft wel grotere mate van inbraakpreventie.

Bediening roldeur

Er zijn meerdere opties om de roldeur te bedienen. Zo kun je de roldeur bedienen met een afstandsbediening, schakelaar of gewoon handmatig. De prijs voor het type bediening ging in dit geval van hoog naar laag, met handmatige bediening als goedkoopste optie. Voor alle posten kom je bij het totaalbedrag van een roldeur.

Onder de streep

Inclusief BTW vallen de kosten voor roldeuren van 1.5 meter breed op tenminste €1.000 euro, maar mag je meer rekenen op een prijs van rondom de €2.000 euro.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag gratis meerdere offertes op bij rolluikspecialisten uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.