Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

SKG-IKOB

Ben je op zoek naar rolluiken, dan is het verstandig te kijken naar de keurmerken. Eén daarvan is het SKG-IKOB certificaat, die iets zegt over de betrouwbaarheid en kwaliteit van het product.

Als leverancier

Als je leverancier bent van rolluiken, dan wil je graag bevestiging van je product. De beste manier om aan andere mensen te laten zien dat je over een deugdelijk product beschikt, is met het certificaat van SKG-IKOB. Zij testen het product op meerdere onderdelen, zoals inbraakweerbaarheid en daadwerkelijke isolatie. Als SKG-IKOB de rolluiken als deugdelijk heeft bestempelt, dan krijgen ze het SKG-KOMO keurmerk.

Voor de consument

SKG-IKOB is een onafhankelijke certificering, bedoelt om de consumenten of bedrijven te ondersteunen in het maken van een juiste keuze. Ben je dus op zoek naar het perfecte rolluik voor thuis of voor je winkelpand, let dan goed op de certificering door SKG-IKOB.

Risico op inbraak

Net als bij het Politiekeurmerk, geeft SKG-IKOB ook een beoordeling op de inbraakweerbaarheid van de rolluiken. Daarbij wordt gekeken naar de dak- en gevelelementen en in hoeverre deze in lijn zijn met de rolluiken. Dat zegt namelijk iets over de kans dat er via de rolluiken in je huis of bij je winkelpand kan worden ingebroken.

Wat doet het?

Een certificering door SKG-IKOB voegt waarde toe aan de rolluiken. Ook levert het je als leverancier van rolluiken lagere faalkosten op, oftewel onnodige kosten door het produceren van het eindproduct met fouten. Een certificering door SKG-IKOB wordt daarom altijd voor het produceren van het eindproduct afgegeven.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten