Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Isoleren met rolluiken

Het is mogelijk om je huis te isoleren met rolluiken, waardoor je warmte in huis vasthoudt en kou buiten de deur kan houden. Dit scheelt je aanzienlijk in de stookkosten, omdat verwarmingselementen minder hard hoeven te werken om je huis te verwarmen op koude dagen.

Belangrijk

montage op de dag Veel mensen vinden energie besparen belangrijk, dus met rolluiken kun je al bij jezelf beginnen. Isoleren met rolluiken kan je op jaarbasis tientallen euro’s op je energierekening besparen. Omdat de rolluiken zo lang mee gaan, is dit dus letterlijk en figuurlijk een duurzame investering die zich laat uitbetalen in de toekomst. Daarnaast kan je natuurlijk nog genieten van alle andere grote voordelen van rolluiken, zoals bescherming tegen zonlicht en eventueel de beveiliging en privacy van je huis.

De functie

Normale ramen isoleren maar enigszins. Rolluiken kunnen niet alleen in de zomer van pas komen, maar besparen ook in de wintermaanden. Tijdens zomerdagen is het binnen al snel heel warm, rolluiken reguleren de huidige temperatuur binnen en zorgen dat de warmte van buiten ook daadwerkelijk buiten blijft.

In de winter is het omgekeerde aan de hand. Het is buiten koud, dus binnen moet de verwarming stoken om het in huis warm te krijgen en houden. Door het isoleren met rolluiken blijft de kou buiten. Zo heb je gedurende de dag en de nacht een redelijk statische temperatuur in huis.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten