Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Goedkope rolluiken

Net als bij andere producten maken bedrijven ook bij rolluiken reclame voor ‘de goedkoopste rolluiken van topkwaliteit’. Dat is natuurlijk mogelijk, maar zekerheid van topkwaliteit voor een lage prijs heb je nooit. Als je verschillende leveranciers van rolluiken wilt vergelijken, is het aan te raden om allereerst reviews te lezen, maar ook vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. In de voorwaarden staat vaak meer over de kwaliteit van de rolluiken.

Materiaal

Goedkope rolluiken zijn vaak van kunststof gemaakt. Doorgaans kiezen mensen hiervoor, omdat dit een stuk goedkoper is dan aluminium rolluiken. De kunststof rolluiken beschikken over basiseigenschappen, zoals privacy, bescherming tegen zonlicht en vaak kun je ze ook gebruiken om ruimtes volledig te verduisteren. Kunststof is echter gevoeliger voor inbraak, omdat het materiaal lichter en dus minder sterk is.

De prijs

Hoeveel de goedkope rolluiken daadwerkelijk kosten, is afhankelijk van meerdere factoren. Het eerder genoemde materiaal, de afmetingen van je raam, de bediening en de plek van plaatsing zijn enkele van die factoren. De minimale prijs voor een goedkoop rolluik van 2.5 meter breed ligt zodoende tussen de €200 euro en €400 euro, alles inclusief de genoemde factoren.

 

Offertes voor rolluiken ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je rolluiken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten