Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Rolluik-info.nl
Rolluik-info.nl

Garagedeur

rolpoort monteren Ben je op zoek naar een stijlvolle garagedeur die ook nog eens dient als goede beveiliging? Dan is een rolluik iets voor jou. De garagedeur, en dan vooral de poort, is vaak een onhandig systeem die je handmatig omhoog en omlaag moet trekken. Het biedt geen 100% veiligheid tegen inbraak en daarbij ziet het er niet strak en modern uit. Rolluiken bieden wel volledige veiligheid en geven je garage ook een moderne uitstraling.

Rolluik als deur

Er zijn vele voordelen van een rolluik als garagedeur. Allereerst zakt het systeem in de grond of klikt het in de horizontale variant precies in elkaar, waardoor de kans op inbraak vrijwel nul is. Daarbij heeft de rolluik een isolerende werking, waarmee de warmte of kou buiten de garage blijft en je in de garage onder elke weersomstandigheid een redelijke temperatuur kan bewaren. Tot slot geeft de rolluik een stijlvolle en moderne uitstraling. De bediening is ook nog eens erg gemakkelijk.

Manier van sluiten en openen

Het rolluik kan zich openen en sluiten op twee manieren:

  • Horizontale beweging of verticale beweging
    De verticale beweging gaat van boven naar beneden en kost je in de garage minimale ruimte. Bij ouderwetse garagedeuren nam de rolplaat nogal wat ruimte in beslag, deze rolpoort rolt zich zodanig op dat je er bijna geen last van hebt. Dit is doorgaans de meest gekozen wijze van opening.
  • Horizontale opening van links naar rechts
    Hierbij schuift het systeem bij de opening in de wand en bij sluiting klikken de linker- en rechterhelft precies in elkaar. Het voordeel van deze optie is dat je het rolluik nu ook kan gebruiken als extra deur, door bijvoorbeeld alleen de linkerhelft enigszins open te schuiven.

rolpoort

Bediening

De rolluiken gaan automatisch open met behulp van een kleine afstandsbediening. Zo hoef je niet eerst de auto uit om de garagedeur te openen. Je auto kan zo veilig en snel binnen staan.

Garagedeur leveranciers benaderen?

Als je toch in contact wilt komen met garagedeur leveranciers dan kun je het volgende formulier gebruiken. Wil je rolluiken als garagedeur gaan gebruiken? Dan kun je op deze pagina in contact komen met leveranciers van rolluiken.

 

 

Offertes voor het garagedeuren ontvangen?

Kies voor een erkende vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van je garagedeur. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakspecialisten