De website www.rolluik-info.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Rolluiken voor industrie

Extreem weerstandsvermogen

Het is niet zo dat rolluiken voor industrie onooglijk zijn, helemaal niet zelfs, ze hebben juist vaak een mooie vormgeving. Het is alleen niet de eerste vereiste, ze moeten vooral overeind blijven in de meest extreme omstandigheden en rolluiken voor industriële doeleinden hebben daarom een uitermate hoog weerstandsvermogen. Ze beschikken meestal over een dubbelwandig kokerprofiel van verzinkt staal of geanodiseerd aluminium. Probeer daar maar eens doorheen te beuken. Geen vandaal of inbreker die dat lukt, laat staan durft.

Duurzaam en betrouwbaar

Multifunctionele rolluiken die bestemd zijn voor de industrie worden op maat gemaakt, zodat ze in elk gebouw of apart gedeelte geplaatst kunnen worden. Bovendien nemen ze weinig ruimte in beslag en ze zijn ook brandvertragend en zelfs bestand tegen explosies of ongelukken met zware machines. Laat je wel eerst uitgebreid informeren door een rolluikspecialist om inzicht te krijgen in het enorme aanbod. De lange levensduur en betrouwbare bescherming tegen allerlei calamiteiten in acht genomen, vallen de prijzen relatief mee. Natuurlijk is het geen koopje, maar wie zich goed oriënteert op de markt kan weleens versteld staan.

Diverse aanbiedingen

Voor afsluiting van het magazijn, isolatie en veiligheid, preventie van brand en inbraak is een juiste keuze essentieel. Elke vorm van industrie heeft zijn eigen specifieke eisen qua materiaal, afmetingen en functies. Het is daarom raadzaam om niet over één nacht ijs te gaan. Vergelijk de aanbiedingen van de vele Nederlandse rolluikfabrikanten aandachtig en vraag ook meerdere offertes aan.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag gratis meerdere offertes op bij rolluikspecialisten uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.