De website www.rolluik-info.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Rolluiken voor appartementen

Doe-het-zelf of niet

De prijzen verschillen enorm, maar gemiddeld betaal je in totaal per rolluik inclusief BTW tussen de €200 euro en €1.100 euro per 1.5 meter. Je kan de rolluiken zelf bevestigen in je appartement of een monteur inschakelen. Dat hangt af van je technische talent. Heb je twee linkerhanden, wees dan wijs en laat een monteur langskomen. De afmetingen en het materiaal zijn ook van belang, zo kun je kiezen tussen kunststof en aluminium.

Vergelijken en besparen

Als je er geen moeite mee hebt om zelf de rolluiken te laten zakken en omhoog te trekken, dan hoef je geen elektrische bediening te hebben. Dat scheelt weer een paar centen en het verschil kan zelfs oplopen tot €200 euro. Prijzen vergelijken doe je met onze offerte service. Er zijn genoeg rolluikfabrikanten en het aanbod is eindeloos. Vraag een offerte aan, bestudeer de aanbiedingen en bespaar tot wel 40%.

Toestemming vragen

In het Hollandse straatbeeld zie je steeds meer rolluiken en ook eigenaren van appartementen kiezen vaker voor deze fraaie populaire bescherming. Informeer wel goed of je rolluiken mag plaatsen. Zelfs als het niet in het reglement staat, kan het verboden zijn, omdat het als zonnescherm wordt beschouwd. Is het toegestaan, dan kan je er zeker wel 15 jaar van genieten. Bij gedegen onderhoud gaan ze lang mee en tussendoor herstellen is ook mogelijk.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag gratis meerdere offertes op bij rolluikspecialisten uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.