Opbouwrolluik

Opbouwrolluiken zijn uitermate geschikt voor beveiliging en isolatie. De rolluiken worden in de fabriek op voorhand gemaakt en als één geheel op je raam gemonteerd.

Een opbouwrolluik ziet er wat lomper uit dan een inbouw versie maar is wel eenvoudig te plaatsen. Je kunt dit door een bedrijf laten doen maar als je een beetje handig bent, kun je het ook zelf ophangen. Deze variant is gelijk ook de goedkoopste.

Wat te doen bij weinig ruimte?

Is er bij je huis weinig ruimte voor het plaatsen van een rolluik? Dan is een opbouwrolluik een goede oplossing omdat dit rechtstreeks op het kozijn gemonteerd wordt en er dus nauwelijks ruimte rondom het kozijn hoeft te zijn. Derhalve is het ook een goede optie voor een dakkapel.

Een nadeel dat veel mensen ervaren echter is dat het goed zichtbaar is van buiten. In zowel geopende als gesloten toestand zie je het rolluik maar ook de kast die erboven zit en de geleiders. Niet iedereen vindt dit even mooi.

Geniet van dezelfde voordelen

Opbouwrolluiken hebben verder dezelfde voordelen als de inbouwvariant: ze geven je huis een extra stukje beveiliging en isolatie. Ze zijn tevens geluidwerend en kunnen je huis verduisteren. Ook in warmere tijden vormen ze een goede zonwering.

Wat kosten rolluiken?

Benader rolluikbedrijven uit jouw regio en vergelijk vrijblijvend het aanbod. Dankzij deze vergelijking kun je tot wel 25% besparen op de aanschafkosten van nieuwe rolluiken. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!

Ga terug naar:

Bespaar tot wel 25%!

Vergelijk rolluikbedrijven in je regio