De website www.rolluik-info.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Jaloezie rolluiken

Maak je interieur compleet

Jaloezie rolluiken zijn een hippe aanvulling op je interieur. Er zijn een aantal kleuren beschikbaar die bij nagenoeg ieder interieur passen en de rolluiken vormen ook een echte eyecatcher voor je woning. Wit, beige, ivoor, grijs en zilvergrijs zijn voorbeelden van een aantal kleuren waarin de jaloezie rolluiken verkrijgbaar zijn.

Standaard met elektrische bediening

Jaloezie rolluiken worden standaard geleverd met elektrische bediening via een schakelaar. Voor een meerprijs kun je er ook afstandsbediening bij kopen. De prijzen van jaloezie rolluiken lopen uiteen en je kunt de prijs ook zelf beïnvloeden. Bij een elektrisch rolluik wordt de prijs bepaald door de bediening, de grootte en de extra’s de je erbij wilt hebben.

Prijzen voor een jaloezie rolluik

De prijs voor een jaloezie rolluik van 1 bij 1 meter ligt standaard rond de €600 euro per meter maar wordt natuurlijk duurder als je voor een aantal extra’s (zoals bijvoorbeeld een afstandsbediening) kiest. Als je graag wilt weten waar je aan toe bent is het verstandig om eerst een offerte op te vragen bij een erkende leverancier. Dan weet je direct wat het gaat kosten als je je huis wilt voorzien van jaloezie rolluiken.

De exacte kosten voor jouw opdracht weten?

Vraag gratis meerdere offertes op bij rolluikspecialisten uit jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Het vergelijken van offertes is gratis en vrijblijvend.